Jdi na obsah Jdi na menu

Venkovský fest 2018

20. 7. 2018

Vážení přátelé,

 

Dovolte, abychom Vás pozvali na 28.7. 2018 do Budětic na další ročník Venkovského festivalu. Program začíná od 12.30. Na hudební scéně začne hrát dechovka Solovačka, v 15.00 hodin ji vystřídá Jiří Schelinger revival, v 17.00 se představí skvělé hudební těleso Brass Avanue a ve 21.00 pak vypukne tradiční bigbeat se skupinou Brutus. Na své si tak přijdou snad všichni milovníci hudby, všech směrů.

Novinkou letošního ročníku je oficiální sraz Veterán vozidel. Přihlášeno je již spousty zajímavých historických skvostů. Co by to bylo za Budětický fest, kdyby zde chyběli nablýskané kamiony. Ano, přesně tak, i letos se opět představí desítka krásných trucků. Ti společně s veterány ve 14.00 vyrazí na spanilou jízdu po okolí. Poté je budete opět moci shlédnout celé odpoledne při doprovodném a hudebním programu na pokračující akci. Pro návštěvníky a  majitele všech nablýskaných vozů bude připraven fotokoutek. Dále budou připraveny ke  shlédnutí  i nejnovější novinky zemědělských strojů vybraných značek a zajímavých rozměrů.

Občerstvení bude pojato v našem tradičním venkovském stylu. Tedy, chybět nebude grilované prase a spousta jiných skvělých dobrot. Na své si přijdou i Ti nejmenší. Připraven bude dětský koutek.

V průběhu celého odpoledne se budete moci svést úžasným historickým autobusem Škoda 706 RTO vyhlídkovou jízdou po okolí. Večer je plánován svoz tímto busem na Brutus. A to tedy linkou Sušice – Budětice. Někteří si tak můžou stylově připomenout, jak za svých mladých let, jezdili těmito vozy třeba na Brutus nebo jiné výborné taneční zábavy.

Pokud budete mít jakékoliv dotazy, náměty, či připomínky, neváhejte se na nás obrátit a to na uvedených kontaktech:

tel. 723 803 902

info@hasicibudetice.cz

www.hasicibudetice.cz

FB: @venkovskyfest

 

plakat-a2-18-fest_3.jpg