Jdi na obsah Jdi na menu

Venkovský fest 2017

5. 8. 2017

Zveme Vás na pokračování dalšího ročníku Venkovského festu do Budětic. Letošní akce proběhne 12. srpna 2017. Start celé akce je ve 13:00 hod. K tanci a poslechu zahraje kapela Solovačka. Budete se mít určitě na co těšit. Připravena bude přehlídka nablýskaných trucků, mezi kterými můžete Vy jako diváci zvolit, který je ten nejhezčí. Dále k nám dorazí vozidla z dob minulých. Jako takovou ochutnávku zmíníme vozidla SNB, JZD Slušovice, vzácná hasičská i sanitní vozidla a spousty dalších. K vidění budou rovněž ojedinělé historické traktory. Pouze u historie ovšem nezůstaneme. Prohlédnout si budete moci rovněž současnou moderní zemědělskou techniku, a nové vozy Škoda. 

Po celé odpoledne bude zřízena historická autobusová linka vozidlem ŠKODA 706 RTO, se kterou se budete moci svést po okolí. 

Ve 14.00 hodin vyrazí do světa spanilá jízda všech kamionů a vozidel. Určitě si nenechte tento okamžik ujít. Bude jistě na co koukat! 

Cca od 15.00 hodin, až se vrátí vozidla ze spanilé jízdy, na Vás čekají zajímavé soutěže formou vícebojů. Detaily ještě zveřejníme, ale jako ochutnávku můžeme zmínit například soutěž v hodu startérem z "Trambusu", nebo soutěž v dojení krávy.... 

Po celé odpoledne se budete moci rovněž svést na čtyřkolkách, které zde budou pro Vás k dispozici. 

Co by to bylo za akci v Buděticích, aby zde ovšem nebylo připraveno kvalitní občerstvení. Mimo jiné zde bude připraveno grilované prase a spoustu dalších pochutin!

Úderem 21.00 hodiny propukne pravý bigbeat se skupinou Brutus rock. Libé tóny roc´n´rolu se ponesou až do pozdních ranních hodin. Nenechte si ani zde ujít jedinečný zážitek hudební zábavy, která bude osvěžena světelnými efekty zaparkovaných trucků!

Pro další info sledujte náš FB profil @venkovskyfest

Oficiální plakát celé akce:

plakat-a2.jpg