Jdi na obsah Jdi na menu

Budětická pouť 2014

17. 6. 2014

      O víkendu, 28. a 29. června 2014, proběhla tradiční Budětická pouť. V sobotu byl program zahájen již XI. ročníkem netradičního požárního útoku O pohár starosty obce.Hasičská družstva zde měla připravena několik zajímavých překážek. Od pití piva, přebrození koupaliště na saních, až po uhašení hořící rodinného domu. Akce se zúčastnilo celkem 13 soutěžících smíšených družstev. Svůj um předvedly i dvě družstva domácích mladých hasičů. Pohár starosty si opět odvezl tým z Frymburka.

     Dále následoval souboj v neckách na místním koupališti.Kvalita i teplota vody byla velice uspokojivá, a tak se mezi s sebou utkalo 12 soutěžících posádek.Výherce si domů odnesl celou lahev Becherova nápoje.

     Od 20.hodin až do samého rána, nás provázela svou výbornou hudbou skupina DEFACTO. Ve 22. 00 se s nám předvedly Zralé Blumy.Letošní vystoupení bylo na téma ABBA a jako každý rok i přes malou nepřízeň počasí, sklidily Blumy velký aplaus.

     V neděli program pokračoval od 10.00 hodin od rána turnajem v malé kopané. Již přitomto klání nás zasáhla deštivá okluzní fronta, a proto jsem byli nuceni zrušit odpolední plánované divadelní vystoupení spolku Rynek.

     S přibývajícím časem padajících kapek ubývalo, a tak alespoň Blumy se mohly ukázat po druhé. Kdo jejich vystoupení propásl v sobotu, měl možnost právě teď!

      Na závěr bychom chtěli poděkovat všem, kteří si našli čas a chuť a přijeli nás do Budětic navštívit. Ať už to byli hasiči, závodníci, přátelé fotbalu, či samotní návštěvníci, velice si Vás všech vážíme a děkujeme Vám!!! 

Plakát akce je zde:

pout14_2.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky Budětická pouť

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář